Uitgebreide online winkelgids

Online winkelen is nu de nieuwste trend in winkelen. Veel consumenten zijn steeds meer geïnteresseerd in het vinden van de dingen die ze online willen kopen. Waarom zou je? Wanneer mensen online winkelen, kunnen ze sneller en gemakkelijker vinden wat ze zoeken vanuit het comfort van hun eigen huis. We bieden verkopen en promoties in online winkels die direct beschikbaar zijn voor consumenten, vooral tijdens Thanksgiving en Kerstmis. Hier zijn echter enkele handige handleidingen om uw online winkelen effectief en vruchtbaar te maken.

Online winkelen vanaf een beveiligde computer

Oplichting en oplichting komen tegenwoordig veel voor en de meeste slachtoffers zijn online shoppers. Om uw computer te beschermen door een basisbeveiligingssysteem te installeren. Maak waar mogelijk een speciaal e-mailadres aan voor de beste shopper. Voor extra veiligheid kunt u een externe betalingsdienstaanbieder gebruiken om het lekken van creditcard- of bankpasgegevens tot een minimum te beperken.

Als u thuis een computer gebruikt of een mobiele telefoon gebruikt, zorg er dan voor dat u antivirus- en andere beveiligingssoftware hebt geïnstalleerd.

Winkel alleen bij gerenommeerde online winkels

Een aantal oplichters en fraudeurs maken misbruik van online shoppers. Zorg er dus voor dat u alleen zaken doet met legitieme online winkels. U kunt beoordelingen en rapporten lezen en onze online winkel bekijken. U kunt ook controleren of een bepaalde online winkel legitiem is door ernaar te vragen in onze online shopperforums. Verwar dit echter niet met sommige legitieme online verkopers die zaken doen via externe leveranciers. Bedrijven die externe leveranciers gebruiken, worden tijdens het afrekenen meestal naar andere sites gelinkt.

Het is altijd een goed idee om gerenommeerde websites voor online winkelen te overwegen bij het doen van online winkeltransacties. Winkelsites hebben een betere reputatie dan advertentiesites vanwege hun beveiligingsinfrastructuur.

De meeste frauduleuze activiteiten vinden plaats via geclassificeerde advertentiesites, waar leden contact opnemen met andere leden zonder te vertrouwen op websitebeveiliging.

volgorde

Controleer hoe lang de verzending duurt voordat u bestelt. Zeker als je gepersonaliseerde items koopt. Plaats uw bestelling tijdens de feestdagen op tijd, aangezien de levertijden langer zullen zijn. Ontdek de verzendkosten en andere kosten die specifiek zijn voor uw land. Als de totale kosten van het artikel dat u wilt kopen te hoog zijn vanwege de verzending, kunt u het misschien beter kopen in een winkel bij u in de buurt. indien beschikbaar.

Websites die een login vereisen, zijn veiliger omdat ze een betere beveiligingsinfrastructuur hebben. Bovendien kunt u iets toevoegen aan uw winkelwagen en later afrekenen.

betalingszekerheid

Een van de grootste zorgen bij online winkelen is fraude en diefstal. Fraudeurs en dieven kunnen de creditcardgegevens van consumenten stelen en stelen. Daarom mag u uw creditcardgegevens alleen verstrekken aan legitieme bedrijven wanneer u online winkelt. Zoals eerder vermeld, raden we u aan een externe betalingsservice te gebruiken voor online betalingen als u uw creditcardgegevens niet wilt doorgeven aan elke winkel waar u koopt.

Een andere factor waarmee u rekening moet houden om er zeker van te zijn dat u met de juiste verkoper te maken heeft, is het controleren van klantrecensies.

Klantrecensies zijn het bewijs dat de verkoper betrouwbaar is en dat uw geld goed wordt beheerd als u uw creditcardnummer invoert.

Een andere gokpraktijk is om bepaalde creditcards of betaalpassen te gebruiken voor online transacties. Deze creditcard of betaalpas kan niet worden gebruikt voor andere transacties en als extra voorzorgsmaatregel beperken we de kredietlimiet of het saldo op die kaart.