Moet ik wegblijven van goedkope scooters?

De vraag “moet ik wegblijven van goedkope scooters?” heeft echt meerdere goede antwoorden. Ik zal je mijn antwoord geven op basis van mijn eigen ervaring.

Ik heb in de loop der jaren verschillende scooters gehad. Het meeste dat ik eraan heb uitgegeven was $ 899. De goedkoopste scooter aanschaffen die ik heb is een kleine 50cc bromfiets waar ik eerlijk gezegd nog nooit echte problemen mee heb gehad. Afgezien van algemeen onderhoud zijn deze goedkope scooters geweldig!

Ik heb ook verschillende meningen gehoord over deze goedkope scooters. Sommige mensen hebben beweerd dat ze binnen een maand na aankoop van de scooter stuk gaan. Of wanneer de scooter bij de klant arriveert, blijkt deze beschadigd te zijn geraakt tijdens het verzendproces. Ik geloof dat je betaalt voor wat je krijgt.

Als je de filet mignon van scooters wilt, koop dan een Vespa. U zult absoluut geen problemen hebben, maar u zult een paar duizend dollar uitgeven. Het is allemaal gebaseerd op wat u bereid bent te besteden, wat zal bepalen wat u krijgt in termen van kwaliteit en werking.

Toen ik mijn twee 50cc-scooters kocht, waren ze de goedkoopste die ik kon vinden, simpelweg omdat dat alles was wat ik me kon veroorloven. Dus ik had niet verwacht iets te krijgen met ongelooflijke technologie dat me zou omver blazen met toeters en bellen. Maar ik moet eerlijk zijn… mijn scooters zijn gemaakt met Chinese onderdelen en toch doen ze het al jaren prima. Ik zeg dit omdat veel mensen zeggen dat scooters van Chinese makelij afval zijn… niet in mijn ervaring.

Zoals ik al eerder zei, als je in staat bent om wat kleine onderhoudsaanpassingen uit te voeren, zijn deze goedkope scooters geweldig! Als u uw scooter kunt gebruiken om naar uw werk te pendelen, zult u versteld staan hoeveel geld u bespaart op benzine. Ik hoop dat dit helpt!