Hoeveel LED-lampen heb ik nodig? LED-licht koopgids voor zonne-verlichting

De meeste buitenverlichting op zonne-energie gebruiken LED-lampen voor verlichting. Waarom niet fluorescerend of gloeiend? Welnu, LED-lampen zullen niet doorbranden tijdens de levensduur van het product! Ze zijn ongelooflijk energiezuinig en gaan lang mee. LED staat voor “Light Emitting Diode” en bevat een chemische stof in de buitenlamp op zonne-energie die oplicht wanneer er elektriciteit doorheen gaat. Door recente technologische vooruitgang zijn LED-lampen veel helderder geworden, zodat ze effectief buitenshuis kunnen worden gebruikt.

De voordelen van het gebruik van LED’s zijn duidelijk – ze genereren zeer weinig warmte voor hun formaat en verbruiken een kleine hoeveelheid elektriciteit. Door technologische vooruitgang zijn ze de perfecte keuze voor zonneproducten, omdat ze de hele levensduur van het product meegaan. Met buitenverlichting op zonne-energie heb je bijna nooit onderhoudskosten! Sommige LED’s zijn zelfs getest om 50.000 uur mee te gaan! Vergelijk dat eens met een traditionele zaklamp die maar een paar honderd uur meegaat en het voordeel is duidelijk.

Met lage kosten, geen ongemak en extra veiligheid van buitenverlichting op zonne-energie, is het vervangen van uw traditionele verlichting een goede keuze om geld te besparen en uw energieverbruik te verminderen. Dus hoe weet je hoeveel LED-lampen je nodig hebt? Gebruik deze eenvoudige gids om te bepalen hoe helder uw zonnelamp of lantaarns voor buiten moeten zijn.

Voor eenvoudige verlichtingsbehoeften, zoals het omlijnen van de randen van een tuinpad of voetpad, heb je misschien alleen een lamp op zonne-energie met 1-2 led-lampen nodig. Dit lichtniveau helpt je te bepalen waar je heen moet, maar geeft geen duidelijk zicht op de grond. Een paar LED-lampjes zullen ongeveer net zo helder zijn als een nachtlampje.
Kies voor het accentueren van tuinplanten, standbeelden, fonteinen of andere gazonornamenten een lamp op zonne-energie met 3-5 led-lampen. Dit zorgt voor veel meer lichtopbrengst en is perfect om je terras of terras te accentueren. Het hebben van een buitenlamp met 3-5 LED’s is het equivalent van een tafellamp en is ideaal voor opritmarkeringen, padverlichting en buitenlantaarns.
Kies voor meer verlichtingsbehoeften een lamp op zonne-energie met 6-8 LED-lampen. Deze lampen zijn perfect voor lantaarnpalen op zonne-energie of verandaverlichting buiten uw voor- of achterdeur. Dit lichtniveau is vergelijkbaar met een traditionele verandalamp.
Kies voor maximale veiligheid en verlichting een lamp op zonne-energie met 9 of meer LED-lampen. Vergelijkbaar met een krachtige zaklamp – of spotlicht als er meer LED’s worden gebruikt – worden deze gebruikt voor veiligheid: schijnwerpers, tuinverlichting en om hele patio’s of terrassen te verlichten.
Een typische LED geeft evenveel licht als een gloeilamp van 2 watt. Het voordeel ten opzichte van traditionele gloeilampen of TL-lampen is duidelijk. LED’s zijn veiliger, betrouwbaarder en gaan langer mee zonder onderhoudskosten! Als u op zoek bent naar accentverlichting voor terrassen, veranda’s of paden, zijn LED’s de beste keuze. Producten op zonne-energie zorgen voor een zachtere, meer ingetogen accentverlichting voor uw buitenruimtes, waardoor uw tuin of terras er prachtig uitziet als de zon ondergaat.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *