Hoe kies je de juiste goochelaar voor het feest?

Je organiseert een kinderverjaardagsfeestje of een ander feest met familie, vrienden en gasten en je wilt het feest sprankelen met een goochelaar, maar hoe bepaal je wie de juiste goochelaar is voor het feest?

een paar tips

1. Controleer eerst de aanwezigheid van de goochelaar op de dag van het evenement.

2. De goochelaar moet ervaren zijn. Beginners kunnen het feest verpesten.

3. Bekijk de referenties en recensies van de goochelaar.

4. Vraag de goochelaar welke jurk hij moet dragen, past deze bij het thema van het feest?

5. Controleer je spreekvaardigheid in de lokale taal die de goochelaar zal gebruiken

6. Beoordeel de gebaren en communicatieve vaardigheden van de goochelaar om er zeker van te zijn dat de goochelaar humoristisch genoeg is om de kinderen aan het lachen te maken.

7. Vraag naar de gang van zaken of trucs in een goochelshow.

8. Kijk welke rekwisieten de illusionist meebrengt, inclusief dieren. Kinderen zijn het meest geĆÆnteresseerd in dieren zoals konijnen.

9. Een goochelaar moet ook rondreizende magie uitvoeren als het feest wordt voorbereid voor een volwassene of een volwassen gast, behalve voor kinderen.

10. Vraag om showtijd.

11. Controleer de website van de goochelaar om zijn authenticiteit te verifiƫren. Als je onder de indruk bent van de video van de vorige show van de Magician, kun je indien nodig wijzigingen aanbrengen.

12. Vraag naar de prijs van de hele show en zorg ervoor dat er later geen verborgen kosten zijn, de totale kosten van de show zijn inclusief rekwisieten en materialen die door de goochelaar zijn meegebracht.