Gezond gewichtsverlies – het enige echte doel om gewicht te verliezen

Afvallen heeft voor velen verschillende motivaties. Sommigen vallen af voor een bruiloft of schoolreünie. Sommigen vallen af om hun echtgenoot of partner gelukkig te maken. Anderen verliezen nog steeds gewicht om eenvoudig controle over hun leven te hebben. Wat je reden ook is om af te willen vallen, ik juich het toe. Afvallen en uw gewicht terugbrengen naar wat als een normaal niveau wordt beschouwd, is zowel gezond als zorgt ervoor dat u er goed uitziet!

Gezond gewichtsverlies wordt gedefinieerd ketoxplode als afvallen tot een zodanig niveau dat u uw risicofactoren voor het ontwikkelen van een dodelijke of degeneratieve ziekte vermindert. Gezond afvallen heeft echter ook te maken met de manier waarop je afvalt.

Fad en gekke diëten zijn er al sinds er mensen zijn. Diëten met enkelvoudig voedsel, diëten met één categorie en zelfs uithongering zijn gebruikt om mensen te dwingen de vorm van hun lichaam te veranderen. Onlangs gaf de dochter van een buitenlandse leider aan dat vernedering en verlegenheid de twee beste drijfveren waren om af te vallen. Welke motivatie je ook hebt en welke methode je ook kiest, het moet een gezonde zijn.

De twee belangrijkste factoren waarom mensen aankomen, moeten worden aangepakt in elk serieus programma voor gewichtsverlies dat beweert een plan voor gezond gewichtsverlies te zijn. Als deze twee factoren niet worden aangepakt, zal de persoon, met frustratie, al het verloren gewicht terugkrijgen en nog wat wanneer hij terugkeert naar een normaal dieet. wanneer dit gebeurt, treden depressie, frustratie en hopeloosheid op. Deze gevoelens resulteren zelden in iets positiefs in ons leven.

Het eten van grote hoeveelheden van een bepaald voedsel of macronutriënt zoals koolhydraten, eiwitten of vetten leidt niet tot gezondheid en vitaliteit. Een balans van deze voedselbronnen en bestanddelen is erg belangrijk. Even belangrijk is om te begrijpen dat we als natie dik zijn, grotendeels vanwege onze overconsumptie van koolhydraten met een hoge glycemische index en weinig voedingsstoffen. In plaats van natuurlijke granen en voedingsmiddelen die op aarde groeien, eten we geraffineerde koolhydraten zoals suiker, fructoserijke glucosestroop en andere verwante suikers. Deze voorkomen gezond gewichtsverlies.

Gezond gewichtsverlies omvat het eten van die voedingsmiddelen die van nature op deze planeet voorkomen. We moeten niet vergeten dat ook wij van nature op deze planeet voorkomen. We zijn gemaakt om hier te leven, en de dingen die hier groeien zijn gemaakt voor onze consumptie en gebruik. Dit basisprincipe kan worden gebruikt om ons allemaal te helpen nadenken over gezond gewichtsverlies.

Een onlangs populaire dieetoplossing genaamd The Diet Solution Program benadrukt dit soort eetprogramma. Aangezien is aangetoond dat alle natuurlijke voedingsmiddelen die groeien, inclusief fruit, groenten en granen, het lichaam in staat stellen om op natuurlijke en gezonde wijze het innerlijke zelf weer in balans te brengen. Alle grote gezondheidsorganisaties, waaronder de American Dietetic Association, The American Heart Association en The American Cancer Society, hebben aanbevolen om onze inname van groenten en fruit te verhogen tot 10 porties per dag! Hoeveel van ons eten zoveel.